Ferdi
100
Site-uri create
50
Magazine online
100
Clienti fideli
50
Branduri create
01
Despre noi
Despre noi

01 FERDI

De la cele mai mici detalii și până la rezultatul final, suntem specializați în a înțelege, a integra și a acordă atenție fiecărui aspect. Fiecare business este unic, așadar, este important că modul de abordare să fie impecabil.
02
Scopul nostru
Scopul nostru

02 Ferdi

Știm că atingerea succesului în lumea digitală nu este ușoara. Vă ajutăm să definiți și să rafinați scopul site-ului dumneavoastră ajutându-va să elaborati un plan pentru atingerea scopurilor dumneavoastră.
03
In pas cu Tehnologia
In pas cu Tehnologia

03 Ferdi

În muncă noastră ne folosim de cele mai noi programe și aplicații din domeniu pentru că și clientul să fie în pas cu tehnologia.
04
Cum putem comunica?
Cum putem comunica?

04 Ferdi

După ce te-ai hotorat că vrei să îți începi afacerea în mediul online, unul dintre colegi îți va răspunde rapid și concret din toate punctele de vedere. Știm că iți doreșți să iți crești afacerea,și noi la fel, de aceea abordăm fiecare cerere de ofertă, într-un mod bine organizat, oferindu-ți imediat un feedback . Suntem o companie formată din oameni tineri, cu experință, dedicați business-ului și mai ales implementării soluțiilor web.
 • 01
  Despre noi
 • 02
  Scopul nostru
 • 03
  In pas cu Tehnologia
 • 04
  Cum putem comunica?
ce zic clientii

Recenzii

Rezultatele au fost peste aşteptări, tocmai de aceea cred ca este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de alegerea unor servicii pentru creat site-uri web dar şi pentru promovarea online.
Florentin Ionut Cirjan
Site Web
Când vine vorba de echipa de la Ferdi pot spune că am plăcerea să lucrez cu profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Sunt o echipă tânără, dar suficient de experimentată cât să poată “livra” fără greșeală proiectele în care se implică.
Iulia Constantinescu
Magazin Online
get to know us

Our Team

blog ferdi

Articole recente

28 noiembrie 2018
De ce am nevoie de un site?
De ce am nevoie de un site ?Motivele pentru a avea un site pe Internet sunt diverse. Desigur, dacă firmele concurente sunt deja prezente pe In...
read more